Üdvözöllek Hercegnő!

Üdvözöllek Hercegnő! Birodalmunk egy igencsak eldugott szegletébe tévedtél, aminek a gazdája ama szent célt tűzte ki maga elé, hogy kis hazánkban egyre inkább elterjedő Otome Game vallásnak otthon adhasson. Szorgos munkával igyekszik feltérképezni a legeldugottabb titkait is, hogy utána azokat lelkesen megoszthassa mindenkivel, aki erre téved. Nézz szét te is Hercegnő, talán találsz vagy hallasz valamit, ami felkelti az érdeklődésed, de jól vigyázz, mert ez a világ könnyen magába szippant és akkor nem ereszt el sosem.

 
Menüpontok
Frissítések Otome
Játékok Galéria
 
Chat
 
Oldalinfók & Credit

Szerkesztő: Maddie
Nyitás: 2016.06.
Téma: Otome Játékok
Design: 1. Verzió - Wand of Fortune
Css: Glamour Factory

Azt oldalon szereplő képek mind a játékfejlesztők, grafikusok tulajdonát képezik, nem én készítettem őket, kérlek ennek tudatában vidd el vagy módosítsd őket. 
Azt összes szöveg, amit az oldalon találhatsz saját fogalmazású és/vagy fordítású. Nem bánom, ha feltünteted az oldaladon, de a kreditelés mindenképp szükséges ellenkező esetben hajlandó vagyok megtenni a szükséges lépseket.
Természetesen semmilyen kapcsolatban nem állok a játékfejlesztőket ez az oldal mindössze egy rajongói lap, ami információval kíván szolgálni a játékosoknak.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2016.06.18. 13:30
Friss hozzászólások
 
My Fairy Tales Játék

Történet - Melléktörténetek - Karakterek - Befejezések - Ingyenes és Fizetős játék - Linkek

Történet:

Régen-régen volt egy kastély... A kastélyban élt egy herceg, akiről minden lány álmodozott, de ezt a herceg csak rád várt! 
A történet kezdetén mindent beleadsz a tanulásba, hogy olyan jó boszorkány válhasson belőled, mint amilyen a nagymamád. Azonban egy nap egy balul elsült varázslatnak köszönhetően a nagymamád titkos szobájába tévedsz, ahol néhány igazán különös ajtót találsz. Kíváncsiságod nem hagy nyugodni, így belépsz az egyik ajtón mire legnagyobb meglepetésedre egy másik világban találod magad az ajtó pedig, amin át idekerültél nyomtalanul eltűnik. Kétségbeesetten fordulsz a beszélő varázskönyvedhez, hátha tud segíteni, de a könyv mindössze annyit válaszol, hogy: "Varázslattal tégy valakit boldoggá ebben a világban, akkor majd visszatérhetsz a sajátodba!"
Varázslattal boldoggá tenni valakit? De mégis hogyan?

Melléktörténetek:

A fizetős játékon belül helyet kapott négy rövidebb melléktörténet is. Ezek nem jelentek meg minden fiúhoz, de minden fiú (Gretel kivételével) helyet kapott legalább egy melléktörténetben. A melléktörténetek nem igazán adnak hozzá bármit is az alaptörténethez, inkább csak kiegészítőként szolgálnak, hogy a játék végigjátszása után még egy kicsit együtt lehessünk a kiszemeltünkkel.

>> The Magic Book Incident:
Cindo története: Rajta! Tedd boldoggá Cindo-t! A Varázsköny ad néhány tippet, hogy könnyebben elérhesd a célodat. Ha boldoggá akarod tenni, akkor ki kell próbálnod egy új varázslatot...
"Tégy végre boldoggá!"
Seanwhite története: El tudod képzelni, hogy egy varázskönyv megfázhat? Mi történik veled és Seanwhite-al, mikor megpróbáljátok elkészíteni az orvosságot...?

>> "Buttinsky Marybell"!
Szerelem száll a levegőben!
"De... Meddig fog ez a boldogság tartani?"
Élveztem az édes pillanatokat, de ez a "Bajkeverő" Marybell a fejébe vette, hogy tesz ezellen. Meg tudom előzni a közbeavatkozását?
A fiúk, akikkel végigjátszható a melléktörténet: Cindo, Seanwhite, Ocean, Thumbelina

>> Temptation Mirror:
Cindo és Ocean: Hogy várhatják el, hogy megőrizzem a nyugalmamat, mikor két ilyen jóképű fiú fogja a kezem?!
Thumbelina és Seanwhite: Úgy éreztem, hogy a szívem elég így, csapdába esve kettejük között!

>> You can Count on me:
Ocean: Szorosan átölelt... Menyugtatóan rám mosolygott. Megszorítottam Ocean-t. A testének tenger- és nap illata volt.
Thumbelina: Közel dőlt hozzám. "Belém szerettél, nem igaz?"

Karakterek:

Mind minden Otome játékban, így a My Fairy Tales-ben is több fiú közül választhatod ki, hogy kinek a szívét szeretnéd elnyerni. Természetesen ez nem ilyen egyszerű, ugyanis a fiú kiválasztása után döntések sorozatát kell meghoznod és ha jól teljesítettél, akkor kaphatod meg a jutamadat: a boldog befejezést és a sikeres döntéseket kísérő képeket. Vajon képes vagy mindent megszerezni?
A lenti linkre kattintva megtekintheted a fiúk adatlapjait, a helyes döntéseket és a képeket is megnézheted.

Tovább a karakterek adatlapjaira >>

Befejezések:

A játék folyamán a helyes döntések megadása után két különböző befejezést érhetünk el a kiválasztott fiúval. Természetesen az, hogy melyik befejezést szerezhetjük meg függ a döntéseinktől, hiszen mindkettőhöz külön-külön döntéssor tartozik.
Happy Ending: Mint, ahogy a neve is sugallja ez egy boldog befejezése a játéknak, meghódítottuk a kiválasztottunk szívét és leküzdöttük az akadályokat. Ezután nincs más hátra, mint élvezni a boldog napokat a szerelmünkkel.
Sweet Ending: A Happy Endinghez hasonlóan ez is boldog befejezés, a kiválasztott fiú szeret minket és mi is őt. Azt egyetlen eltérés a Sweet Ending valamivel felnőttesebb a Happy Endingnél, magyarán a legvégén kapunk egy 18+-os jelenetet (természetesen leírva és nem is túl szókimondó módon).

Ingyenes és Fizetős játék:

Sok más Shall we Date játékhoz hasonlóan a My Fairy Tale-nek is van egy fizetős és egy úgymond ingyenes verziója. A különbség a kettő között mindössze a játékmenetben mutatkozik meg:
Az ingyenes játék esetében naponta kell erőt (power) gyűjtened. Négy óránként kapsz egy erőt és egyszerre mindössze ötöt gyűjthetsz össze, mikor a 5 megvan a betöltés megáll és csak akkor indul újra, mikor legalább egy erőt elhasználtál. Természetesen lehetőséged van könyvjelzőkkel (Bookmark) újratölteni egy-egy egységnyi erőt. Ilyen könyvjelzőket esetenként kaphatsz a játék folyamán de leginkább venni lehet őket. 

A fizetős játékban megszüntették a profilunkat, nincs avatarunk és kertünk, amit díszíthetünk és minijátékok sincsenek, amik megzavarhatnák a történet alakulását. Cserébe viszont megvehetjük, egyben kifizethetjük a kiszemelt fiú történetetét és zavartalanul olvashatjuk végig, hozhatjuk meg a döntéseinket. Plusz dolog, hogy a kiegészítő melléktörténeteket is csak a fizetős játék keretein belül vehetjük meg és olvashatjuk el. Egy fiú története 1332 forintba kerül, egy melléktörténetért pedig 333 forintot kérnek.

Linkek:

A játék adatlapja: Ingyenes - Fizetős
Ingyenes játék letöltése: App Store - Google Play
Fizetős játék letöltése: App Store - Google Play

 

Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról